fi gb de ru

Choose language

Wanha Raatesalmi - suojeltu perinnetila

tyonjohtajantalo.jpg

Wanha Raatesalmen tila on kaunis, upealla paikalla sijaitseva perinteikäs maatila Kuusamossa. Kuusamojärven rannalla olevaan suojeltuun tilaan kuuluu useita rakennuksia ja noin seitsemän hehtaarin ala peltoineen. Tila sijaitsee lähellä kaikkia Kuusamon palveluita, mutta on kuitenkin aivan omassa luonnonrauhassa.

IMG_3104-Edit.jpg

 

Vaelluksia erämaassa islanninhevosella

IMG_2796.jpg

Tarjoamme eritasoisia maastoretkiä tölttäävillä, kilteillä issikoillamme. Maastot kulkevat metsässä, upeassa koillismaalaisessa kangasmaastossa korpi- ja aapasoiden tuoksussa. Raatesalmen reitistö koostuu monipuolisesta maastosta, johon kuuluu nousuja ja laskuja, hitaita osuuksia metsässä, sekä laukka- ja tölttiosuuksia poluilla ja metsäteillä. Metsässä tapaamme usein poroja, paljon metsäkanalintuja sekä muita eläimiä.

Tutustu tarjontaamme tarkemmin täällä!

IMG_3214-Edit.jpg

Ihanat majoitus- ja juhlatilat!

Lomatalo Raatteenranta

Villa Raatteenranta on iso, vastaremontoitu 50-luvun talo kaikilla mukavuuksilla. Raatteenrannassa majoittuu väljästi kahden hengen huoneissa 12 henkeä ja lisävuoteilla jopa 18 henkeä. Tutustu Villa Raatteenrantaan täällä!

Makuuhuone
Wanha Raatesalmi on suosittu juhlapaikka. Meillä järjestetään häitä, ristiäisiä, kokouksia sekä muita tapahtumia. Ihana vanhassa aittarakennuksessa sijaitseva juhlatila tanssittaa 70-juhlijaa, kesäisin pihalle pystytetään juhlateltta, johon mahtuu ruokailemaan jopa 160 henkilöä. Mikäli haaveilet maalaishäistä, niin Wanha Raatesalmi on oivallinen paikka perinteisille suomalaisille häille.

IMG_2505-Edit.jpg