Raatesalmen issikat

Alfa från Singö

Syntymäaika: 2002
Sukupuoli: Tamma
Väri: Ruunivoikko, ei merkkejä
Kuvaus: Alfa on viljakas tamma, joka toimii pääasiassa vetohevosen tehtävissä. Alfa on suuri kaunis tamma, jonka sydänturpa ja suuri persoona ei jätä ketään kylmäksi. Alfa ei säpsy eikä säiky mitään vaan johdattaa maastossa joukkoa varmoin askelin. 

Valkyrja frá Hamrahlíð

Lempinimi: Varjo
Syntymäaika:2003
Sukupuoli: Tamma
Väri: Mustankimo, ei merkkejä
Kuvaus: Valkyrja on kilttiäkin kiltimpi suuren sydämen omaava joka tytön unelmahevonen. Valkyrja on tallin luottohumma ja kyyditseekin usein niitä kaikista eniten jännittäviä asiakkaita. Varjon kanssa jokainen ratsastaja pääsee tutustumaan töltin taikaan ja kokeneemmat ratsastajat pääsevät nauttimaan reippaasta laukasta.

Sýn frá Bjargi
Syntymäaika: 1998
Sukupuoli: Tamma
Väri: Punarautias, tähti
Kuvaus: Sýn on rauhallinen ja kiltti tamma jolla on aivan ihastuttavan pehmeä töltti. Sýn on yksi tallimme ehdottomista luottoratsuista.

 
 
 

Freyr frá Hala
Syntymäaika:1999
Sukupuoli: Ruuna
Väri: Tummanrautias, ei merkkejä
Kuvaus: Freyr on tallimme suurin issikka, todellinen lempeä jätti. Se on luonteeltaan hyvin rauhallinen ja seisoo paikallaan vaikka maailman tappiin, kun sitä varustaa. Sen kyydissä voi ratsastaa niin aikuinen mies kuin pieni lapsikin ja sen pehmeään tölttiin on helppo ihastua ikihyviksi.

Hásteinn frá Litlalandi
Syntymäaika: 2005
Sukupuoli: Ruuna
Väri: Rautias, ei merkkejä
Kuvaus: Hásteinn on erittäin osaava hevonen, jolla on mahtava töltti ja sopivasti viljaa.

Simbi frá Akrakoti
Syntymäaika: 2007
Sukupuoli: Ruuna
Väri: Punaruunikko, ei merkkejä
Kuvaus:

Somadis frá Niemenpelto

Lempinimi: Soma
Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: Tamma
Väri: Kulomusta, ei merkkejä
Kuvaus: Somadis on kiltti ja rauhallinen tamma, jolla on niin vahva töltti, että ravia saadakseen joutuu ratsastaja tekemään tosissaan töitä. Osaava ratsu kentällä ja varmajalkainen kumppani maastoiluun.

Svandis frá Niemenpelto

Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: Tamma
Väri: Punarautias, laukki
Kuvaus: Svandis on tallimme pienin tamma ja varsinainen ilopilleri. Se on niin positiivinen hevonen, että sen kanssa tulee väkisinkin hyvälle tuulelle. Svandis on luonteeltaan vielä varsamaisen utelias, mutta siitä huolimatta on jo oikein osaava ratsu kentällä ja varma kaveri myös maastoiluun. Ja löytyyhän Svandikseltakin oikein mukava töltti.

Héla frá Langárfossi

Syntymäaika: 1998
Sukupuoli: Tamma
Väri: Kimo, ei merkkejä
Kuvaus: Héla on osa-aikaeläkeläinen, joka ilahduttaa pääasiassa lapsi-asiakkaita. Hélan kanssa pääsee varmasti kokelemaan tölttiä. Héla on luonteeltaan rauhallinen eikä pienistä hätkähdä.

Raatesalmen omat kasvatit

Valur frá Raatesalmi