Askellajiviikonloppu Kesäkuussa!

Huomio pohjoisen issikkaihmiset! Nyt olisi tarjolla harvinainen tilaisuus huipputason askellajikurssille Kuusamossa!

Wanha Raatesalmi järjestää viikonlopun kestävän askellajikurssin yhdessä FEIF II tason ratsastuksenohjaaja Mari Väyrynen-Kunnaksen kanssa. Nyt on mahtava tilaisuus tulla kehittämään omaa askellajiratsastusta huippuopissa. Kurssi sopii ratsastajille, joilla on ratsastuksen perustaidot hallussa.
 
 Mari_Vayrynen-Kunnas_nettisivuille.jpg
 Mari Väyrynen-Kunnas FEIF II -tason ratsastuksenohjaaja ja ammattivalmentaja taso 4.
 
Kurssi järjestetään 2-4.6.2017 Kuusamossa Vaellustalli Wanhan Raatesalmen kauniilla tilalla. Kurssimaksu sisältää yöpymisen Raatesalmella upeassa lomatalo Raatteenrannassa, jossa kaikki mukavuudet. Illalla lämpeää rantasauna ja halukkaat voivat vielä lähteä iltamaastoilemaan saunalenkin muodossa.
 
Kurssin hinta on 290€/henkilö, sisältää majoituksen, opetuksen, kurssihevosen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, saunan käytön sekä saunalenkkimaaston. Opetukseen sisältyy teoriaa sekä ratsastusta pareittain Marin opissa.
 
Saapuminen Raatesalmelle 2.6. illalla tai aamulla 3.6. klo 8. Kurssi päättyy sunnuntaina 4.6. iltapäivällä.
 
Viime kevään askellajikurssi oli supersuosittu, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta pääset kurssille mukaan! Kurssille on kymmenen paikkaa, kurssi toteutuu jos saamme vähintään kuusi osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu varausehtoihin ja muihin ohjeisiin täällä. Ajo-ohjeet löydät täältä.
 
Tutustu lomatalo Raatteenrantaan tästä linkistä